Smart utleie gratis webinar: SKATTESPESIAL

DRØMMER DU OM Å LEVE AV EIENDOM?

Lær mer om hvordan du kan kan øke din passive inntekt og leve godt av utleie av eiendom!

 

Vil du lære mer om hvordan du kan tjene gode penger på utleie av eiendom og maksimere skattebesparelsen? Selvangivelsen skal straks leveres og det er masse spørsmål der ute. I ukens webinar blir det skattespesial! Niko tar deg gjennom de smarteste grepene som gjør at du sparer mest mulig skatt på dine eiendomsinvesteringer. Det blir som alltid også en gjennomgang av hva du som begynnende eiendomsinvestor skal starte med, og det blir anledning til å stille absolutt alle spørsmål du måtte ha om eiendom, utleie og privatøkonomi!

 

Onsdag 28. april. Kl 20:00

Smart Utleie Webinar

Bli med på gratis webinar og lær triksene som skal til for at du skal tjene mest mulig!

 

Webinaret er også for deg som allerede leier ut, da du blant annet vil lære hvordan du setter opp et AS og får finansiert flere utleieboliger.

 

Dette vil vi også gå innom:  

  • Hvordan få mer lån (både privat og i AS)?

  • Hva er de beste kjøpene?

  • Hvordan pusser du opp  smart?

  • Hvorfor er utleiebolig en god investering med lav risiko?

  • Hvordan tjene mest mulig?

Neste Webinar

0
0
DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS

Nikolaos Farmakis

Kursholder er investor og eiendomsutvikler Nikolaos Farmakis, kjent fra media gjennom egne investeringer og Utleiemegleren.

 

Min visjon er å hjelpe folk til å bli eiendomsinvestorer, slik at de kan få flere inntektskilder og leve det livet de drømmer om. I Smart utleie har jeg samlet all min kunnskap og erfaring for å skape tjenesten jeg selv savnet da jeg begynte med eiendom. Les mer om meg HER.

 © Copyrights by SmartUtleie. All Rights Reserved.